Συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία της Superleague

Περισσότεροι από 700 οπαδοί της ΑΕΚ είναι συγκεντρωμένοι από τις 13:00 έξω από τα γραφεία της Superleague στην οδό Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι, την ώρα που η υπόθεση της διακοπής του αγώνα της Ένωσης με τον Πανθρακικό εξετάζεται από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της διοργανώτριας Αρχής.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας και στο χώρο βρίσκεται μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι οπαδοί της Ένωσης έχουν αποκλείσει το δρόμο. Στην αίθουσα της εκδίκασης βρίσκονται ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Χάρης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Βαγγέλης Γιαννίσης και ο προπονητής της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος συνομίλησε νωρίτερα και για αρκετή ώρα με τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και φίλους της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ έχει να κάνει με την απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει οριστικά τον αγώνα με τους Θρακιώτες την περασμένη Κυριακή και η οποία, σύμφωνα με την Ένωση, δεν ήταν σωστή, καθώς συνέτρεχαν συνθήκες για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Ο Πανθρακικός παρίσταται στην εκδίκαση της υπόθεσης και απολογείται με υπόμνημα για την έκβαση της αναμέτρησης της Κυριακής. Η θρακιώτικη ομάδα φέρεται να έχει προβεί σε αλλαγή στάσης, καθώς, εντός του υπομνήματος αναφέρεται ότι η ΠΑΕ της Κομοτηνής συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή να διακόψει οριστικά τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής.

Ο Χάρης Γρηγορίου και ο Τραϊανός Δέλλας άφησαν αιχμές για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη, πριν αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα. "Ο Τριτσώνης συσκέφτηκε μόνο με το τηλέφωνό του και εκείνους που του έδιναν εντολές", φέρεται να δήλωσε ο πρώτος και ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε: "Γιατί μιλούσε ο διαιτητής συνεχώς με το κινητό, ποιος του έδωσε εντολή αν του έδωσε εντολή, γιατί δεν συμμερίστηκε την άποψη των ομάδων, των παρατηρητών και της Αστυνομίας και έκρινε μόνος του; Η ΑΕΚ ζητά μόνο ισονομία, όχι χάρες. Ο διαιτητής δεν μου απαντούσε τίποτε σε ότι και αν του έλεγα. Ήταν ανέκφραστος παρά τις πιέσεις".