ΟΦΗ εναντίον Πλατανιά, με τους Χανιώτες στημένους στον τοίχο

Με το τοπικό ντέρμπι της Κρήτης πέφτει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς ο ΟΦΗ φιλοξενεί στις 19:30 τον Πλατανιά στο "Γεντί Κουλέ".

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι επιδιώξεις των δύο συλλόγων, αφού οι Ηρακλειώτες θα επιζητήσουν το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να κάνουν ακόμη ένα βαθμολογικό άλμα και να βρεθούν πιο κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ οι Χανιώτες κυνηγούν την παραμονή στην κατηγορία.

Τεταμένο παρελθόν, με επίθεση με μολότοφ, στον πρώτο γύρο

Στο μεταξύ, το κλίμα είναι τεταμένο, καθώς στον πρώτο γύρο οπαδοί του Πλατανιά είχαν επιτεθεί στο πούλμαν που μετέφερε τον ΟΦΗ στα Χανιά με μολότοφ, ενέργεια που πάντως καταδικάστηκε από τις διοικήσεις και των δύο ομάδων.

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, που σημαίνει ότι ο τεχνικός του, Γιάννης Πετράκης, θα είναι σε θέση να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Άρη. Νέο "τρίποντο" για τους φιλοξενούμενους, θα σημάνει αντίστοιχα ότι ο Πλατανιάς έκανε πολύ μεγάλο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Χανίων θα παραταχθεί απέναντι στον ΟΦΗ με τρεις απόντες, καθώς Κανακούδης και Τετέ είναι τιμωρημένοι και ο Μπέλιτς τραυματίας.