Δυσκολεύεται η Μπαρτσελόνα να ανανεώσει με τον Μέσι

Η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του

Υπάρχει λόγος που η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι δεν έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τώρα παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετό διάστημα. 

Αυτόν το λόγο τον αποκαλύπτει η ισπανική “AS”, η οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις χωρίς να έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές. 

Πρόκειται για το financial fair play. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η ισπανική ομάδα ενημέρωσε τον Αργεντινό ότι δεν μπορεί να του κάνει άλλη αύξηση στις αποδοχές του, με το «ταβάνι» να είναι τα χρήματα τα οποία ορίζει το τρέχον συμβόλαιό του. Αυτό το έχει εξηγήσει στον Μέσι και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Τι πρόκειται να συμβεί λοιπόν; Οι υπεύθυνοι της ισπανικής ομάδας αναζητούν άλλους τρόπους, οι οποίοι δεν θα «βαραίνουν» τα οικονομικά της ομάδας στο financial fair play για να αποφέρουν περισσότερα χρήματα και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Μέσι. 

Ωστόσο, η σκέψη αυτή είναι κάτι που για κάποιους ίσως να αποτελέσει και τροχοπέδη για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ομάδας. Καθώς, εάν δοθούν κι άλλα χρήματα στον Μέσι τότε ίσως να περιοριστούν αυτά που μπορούν να δοθούν για την αγορά άλλων παικτών που χρειάζονται για την βελτίωση της Μπάρτσελόνα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr