Κοσμοσυρροή για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με Σεντ Ετιέν

Από το πρωί στο ΟΑΚΑ υπάρχουν ουρές για τον αγώνα της Πέμπτης, με την προπώληση να συνεχίζεται μέχρι και τις 17:00

Όχι απλώς με αμείωτη, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση συνεχίζεται την Τρίτη η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό μεταξύ ΑΕΚ και Σεντ Ετιέν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. 

Από το πρωί στο ΟΑΚΑ υπάρχουν ουρές για τον αγώνα της Πέμπτης, με την προπώληση να συνεχίζεται μέχρι και τις 17:00. Ήδη χθες πωλήθηκαν περίπου 10.000 κομμάτια, ενώ αν συνυπολογιστούν τα περίπου 6.000 διαρκείας και η μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται και σήμερα, είναι βάσιμες οι εκτιμήσεις για περίπου 30.000 φιλάθλους την Πέμπτη στο γήπεδο. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης προπώλησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων την Πέμπτη, ημέρα του μεγάλου αγώνα, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις τέσσερις το απόγευμα προκειμένου όλο το προσωπικό του τμήματος εισιτηρίων να αφιερωθεί στην πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν! 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής: 

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα. 
• Λεωφόρος Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα 
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα. 
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. 
Επίσης για να αποφύγουν την ταλαιπωρία με τις ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ συστήνεται στους φιλάθλους μας η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του www.aekfc.gr
.

πηγή: sport-fm.gr