Για την απόκτηση ενός σέντερ φορ κινείται ο Ολυμπιακός

Έχει ως στόχο ο συγκεκριμένος παίκτης να προλάβει το πρώτο ματς με την Χάπεολ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Μία εβδομάδα έχει απομείνει για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Χάπεολ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League και οι ιθύνοντες του συλλόγου εντείνουν τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, ο οποίος θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα της UEFA, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η 21η Ιουλίου.

Προφανώς η συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικό, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις στον Βίκτορ.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν τα ονόματα του Τζόρνταν Αγιού, με τον υποβιβασμό της Άστον Βίλα να φαίνεται πως κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει το όνομα του Ρόμπσον-Κανού, με τον Ουαλό να μένει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ και αρκετές ομάδες να εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Εδώ και καιρό φαίνεται πως απασχολεί ο Ρομέν Αλεσαντρινί, ο οποίος δείχνει ιδανικός για τα άκρα της επίθεσης των «ερυθρόλευκων». Για τη συγκεκριμένη θέση, όμως, υπάρχει και ο Ιβάν Καβαλέιρο.

Τον άσο της Μονακό γνωρίζει πολύ καλά ο Βίκτορ, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του.

Πηγή: sport-fm.gr