Στην ΕΠΟ άνθρωπος της UEFA για έλεγχο των κανονισμών

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται μυστικά από την αρχή της βδομάδας αξιωματούχος της UEFA, που ελέγχει τον κανονισμό και τη λειτουργία της ομοσπονδίας

Από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται ινκόγκνιτο στα γραφεία της ΕΠΟ, αξιωματούχος της UEFA, προκειμένου να ελέγξει τον κανονισμό και τη λειτουργία της ΕΠΟ, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν στη συνάντηση της FΙFA με τον Σταύτο Κοντονή σχετικά με την Επιτροπή Δεοντολογίας και κυρίως τη διάταξη που δεσμεύει την Επιτροπή να εξετάσει υποθέσεις διαφθοράς που έγιναν πριν το καλοκαίρι του 2015.

Η συγκεκριμένη «επίσκεψη» είναι απόρροια, της δέσμευσης του κλιμακίου της FIFA – UEFA προς τον υφυπουργό, να εναρμονιστούν οι κανονισμοί της ΕΠΟ με όσα ισχύουν διεθνώς, με «αντάλλαγμα» την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Εκείνο που φαίνεται είναι πως ο αξιωματούχος της FIFA και ο άμεσος συνεργάτης του, έχουν ελευθερία κινήσεων στα γραφεία της ομοσπονδίας και έχουν συνεργασία με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Επιπλέον φαίνεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είχε μυστική συνάντηση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο μετά την εκλογή του τελευταίου στην προεδρία της FIFA.

Πηγή: sport-fm.gr