Τα αποτελέσματα της Superleague: Νέο στραπάτσο για ΠΑΟΚ

Νέο στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στη Superleague, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον... μισό (λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων) ΟΦΗ με 1-3 και κινδυνεύει να μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το βράδυ τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11', όταν ο Τζορτζ εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Γλύκου για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 33' ο Κόστα, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τζορτζ και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Λαμπρόπουλο να το εκτελεί εύστοχα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 52' μείωσαν σε 2-1 με τον Παπαδόπουλο, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδ, όμως ήταν η Κρητικοί που είχαν τον τελευταίο λόγο, καθώς στο 82' ο Κουτσιανικούλης “καθάρισε” το ματς με ωραία ατομική ενέργεια.

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που με γκολ του Ιγκλέσιας στο 60' επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά, προσφέροντας μία... ανάσα στον Στάικο Βεργέτη, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό πίεση.

Σαρωτικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Βέροια, με τους Ηπειρώτες να παίρνουν άνετη νίκη με 4-1, χάρη σε γκολ των Τσουκαλά (8'), Μανιά (15') και Τζιμόπουλου (18', 35'). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 45' με τον Βεργώνη.

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ξάνθη και Πανιώνιος, με τους Νεοσμυρνιώτες να ανοίγουν το σκορ με τον Μπακασέτα στο 12', αλλά τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν με τον Καπετάνο στο 43'.

Σε παιχνίδια που διεξήχθησαν νωρίτερα, Κέρκυρα και Λεβαδειακός “κόλλησαν” στο 0-0, ενώ ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός συνέτριψε με 4-0 τον Εργοτέλη, με γκολ των Φωτάκη (19'), Αντρέ Άλβες (42', 90') και Καπέλ (63').