Σκόραρε αλλά πανηγυρίζοντας έπεσε σε… τρύπα

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου η Κοριτίμπα πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της δεύτερης στο πρωτάθλημα Brazileirao της Βραζιλίας, Σάο Πάολο με σκορ 3-1.

Ο πανηγυρισμός όμως του σκόρερ του τρίτου γκολ των γηπεδούχων, του Ζοέλ, ήταν... διαφορετικός από κάθε άλλον που έχετε δει!

Στο στάδιο Μαχόρ Αντόνιο Κόουτο Περέιρα του Παρανά η Κοριτίμπα κέρδιζε τη φημισμένη αντίπαλό της των "αστέρων", του Μισέλ Μπάστος, του Αλεχάντρε Πάτο, του Ντενίλσον, του Σόουζα, του Ντένις, του Λουίς Φαμπιάνο και του Οσβάλντο με σκορ 2-1 μέχρι το 85'.

Σ' εκείνο ακριβώς το λεπτό ο Ζοέλ, σκόρερ του δεύτερου τέρματος -που ανέτρεψε εξ ολοκλήρου το 0-1 του πρώτου μέρους- ξεχύθηκε μόνος του στην αντεπίθεση, αφότου "έσπασε" το οφσάιντ και σκόραρε ένα όμορφο γκολ, το 3-1, που σιγούρεψε και τη σπουδαία νίκη, η οποία έβγαλε την Κοριτίμπα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ζοέλ, δις σκόρερ του αγώνα, εκστασιάστηκε. Άρχισε να τρέχει για να πανηγυρίσει και κατόπιν, πήδησε επάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Και τότε, μην τον είδατε! Ο Ζοέλ έπεσε μέσα σε μια τρύπα που είχε το στάδιο, η οποία, από την άλλη, δεν ήταν άμεσα ορατή, καθώς σκεπαζόταν από ένα πανό που είχε επάνω το σήμα της ομάδας.

Όπως θα δείτε και στο ριπλέι του παρακάτω βίντεο, τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, προσπάθησαν να τον κρατήσουν. Μάταια όμως, καθώς η φόρα που είχε πάρει ο ποδοσφαιριστής από το Καμερούν ήταν πολύ μεγάλη...

Όταν πια κατόρθωσε να βγει από το... λάκκο στο γρασίδι, οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και δευτερευόντως, να πανηγυρίσουν μαζί του, ενώ ο ίδιος κούτσαινε και έδειχνε φανερά έκπληκτος από αυτό που μόλις είχε βιώσει...