Άλλαξε γνώμη ο Ρανιέρι: Ξανά εκτός Εθνικής ο Γκέκας!

Ο Παύλος Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ελλάδος για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2016 του Οκτωβρίου κόντρα σε Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, αμέσως μετά την παρουσίαση του Γιώργου Καραγκούνη, ως βοηθού του Ιταλού τεχνικού.

Στην αποστολή συμπεριελήφθη για πρώτη φορά ο Διούδης, ως τέταρτος τερματοφύλακας και εντάχθηκε και ο Σταφυλίδης, αλλά η είδηση είναι ότι "κόπηκε" εκ νέου ο Φάνης Γκέκας, αν και είχε κληθεί στην προεπιλογή και μάλιστα, με τη μορφή της προσθήκης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ο Φάνης Γκέκας είχε δηλώσει ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα, ενώ μετά την επίσημη ανακοίνωση της θέσης που λαμβάνει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Γιώργος Καραγκούνης, είχε βγει ξεχωριστή ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο επιθετικός της Ακχισάρ συμπεριλαμβανόταν στην προεπιλογή.

Πολλοί υπέθεσαν ότι ο Καραγκούνης είχε τηλεφωνήσει στον Γκέκα και είχε λάβει τη θετική του συγκατάθεση για την κλήση, μιας και ο τελευταίος από την Τουρκία είχε τονίσει με ειρωνεία -"παραμένω άχαρος και χασογκόλης επιθετικός"- με τη δυσφορία του για τον παραγκωνισμό του, παρότι είχε άτυπα αποσυρθεί.

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και ο Γκέκας τελικά δεν βρίσκεται στις κλήσεις.

Στη θέση του, ο Ρανιέρι προτίμησε τον Καρέλη. Εκτός αποστολής έμειναν ο Μάνταλος και ο Διαμαντάκος.

Η αποστολή, που απαρτίζεται από 25 άτομα:

Τερματοφύλακες

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης

Αμυντικοί

Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης

Μέσοι

Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτουνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί

Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.