Μητσοτάκης: Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί οι πολίτες άνω των 60

Μητσοτάκης: Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί οι πολίτες άνω των 60

«Μέχρι τέλος του μήνα εκτιμούμε ότι θα πλησιάσουμε το 1.7 εκατ. δόσεις εμβολίων»

Στο Περιστέρι βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα στο mega εμβολιαστικό κέντρο. Κατά την παρουσία του εκεί ο πρωθυπουργός έκανε γνωστό ότι σύμφωνα με το σχέδιο «Ελευθερία» μέχρι τις αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών.

«Με μεγάλη χαρά επισκέπτομαι σήμερα το τρίτο MEGA εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι το οποίο και θα καλύψει ανάγκες όλης της δυτικής Αθήνας. Όπως σας είπε και ο κ. Θεμιστοκλέους, η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωράει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει.

Μέχρι το τέλος του μήνα εκτιμούμε ότι θα πλησιάσουμε το 1.7 εκατ. δόσεις εμβολίων και θα έχουμε μία από τις υψηλότερες εμβολιαστικές καλύψεις σε όλη την Ευρώπη. Από τον Απρίλιο περιμένουμε πολλές περισσότερες δόσεις εμβολίων και εκτιμούμε ότι θα είμαστε συνεπείς στη δέσμευσή μας μέχρι τα τέλη Απριλίου, το πολύ αρχές Μαϊού να έχουμε εμβολιάσει τουλάχιστον με μία δόση όλους τους πολίτες μας άνω των 60 καθώς και τους συμπολίτες μας που έχουν βαριά υποκείμενα νοσήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.