Χρυσοχοΐδης: Κάθε μεγάλη συνάθροιση και μία μαχαιριά

Χρυσοχοΐδης: Κάθε μεγάλη συνάθροιση και μία μαχαιριά

«Δεν αξίζει τον κόπο για ένα γλέντι να σκορπίσουμε τον θάνατο» τόνισε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο δελτίο της ΕΡΤ, επισήμανε για ακόμα μια φορά τον κίνδυνο από τις μεγάλες συναθροίσεις στα σπίτια με αφορμή τα εορταστικά ρεβεγιόν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «δεν θα πρέπει για ένα γλέντι να σκορπίσουμε τον θάνατο».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Σήμερα είχαμε κίνηση, η οποία είναι φυσιολογική και όλοι κυκλοφορούν νομίμως. Η κίνηση δεν είναι κακό, αλλά οι συναθροίσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά απόψε τα πράγματα θα είναι κρίσιμα. Μετά τις 22:00 δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί κανείς και δεν υπάρχει δικαιολογία με εξαίρεση όσους δουλεύουν».

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε για την αυριανή ημέρα των Χριστουγέννων: «Αύριο δεν δουλεύουν πολλοί, οπότε θα πρέπει να βγούμε έξω μόνο για κάτι επείγον. Αν πάμε καλά τα Χριστούγεννα, θα πάμε καλά και την Πρωτοχρονιά».

«Δεν προβλέπονται συναθροίσεις απόψε. Οι οικογένειες μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αύριο. Μια συνάθροιση ή μια μεγάλη γιορτή είναι μια μαχαιριά. Δεν αξίζει τον κόπο για ένα γλέντι να σκορπίσουμε τον θάνατο».