Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Η 25χρονη δεν γνώριζε τον δράστη

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Η 25χρονη δεν γνώριζε τον δράστη

Δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή

Με πολλή προσοχή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. την καταγγελία μιας 25χρονης γυναίκας, που είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με την οποία άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ αυτή περπατούσε στην Κυψέλη, μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η 25χρονη, που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής είπαν σε αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες, ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι σχετικά με την επίθεση στη γυναίκα.