Οι… ροζ διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας και τα ερωτικά ραντεβού

Οι… ροζ διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας και τα ερωτικά ραντεβού

Προφυλακίστηκαν τέσσερις

Αρνήθηκε τον αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας που του αποδίδουν οι αρχές ο 48χρονος φωτογράφος ο οποίος, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει για τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο για τη φυλακή μαζί με ακόμη τρεις συγκατηγορούμενους του.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του επιμένοντας πως ουδέποτε εκβίασε νεαρές κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή.

«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος...» ισχυρίστηκε αποδεχόμενος μόνο ότι διέπραξε το αδίκημα της μαστροπείας. Αναφερόμενος δε στην 17χρονη μαθήτρια λυκείου επανέλαβε ότι του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου η ανήλικη, η οποία εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, σε κατάθεση της παραδέχεται ότι παραπλάνησε τον φωτογράφο λέγοντας του ότι τον περασμένο Ιανουάριο που φωτογραφήθηκε, ήταν 18 ετών.

Εκτός από την ανήλικη μαθήτρια, το τελευταίο τρίμηνο, σύμφωνα με την κατηγορία, είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος 45 γυναίκες, ενώ εκτιμάται, ότι τα κέρδη άγγιζαν το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να υπόσχονταν στις γυναίκες, που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τη μεγάλη ζωή. Μάλιστα, πολλά από τα θύματα εμφανίζονται να είχαν παρασύρει και άλλες κοπέλες.

Το κύκλωμα φέρεται να έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 130 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές. Από αυτά τα 60 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο κατηγορούμενος φωτογράφος και 20 ευρώ ο μεταφορέας που πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.

«Το δίωρο γράφει 300»

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται διάλογοι μεταξύ των κατηγορουμένων που αποκαλύπτουν, σύμφωνα με τις αρχές, τον τρόπο δράσης του κυκλώματος. Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δυο κατηγορουμένων για ερωτικό ραντεβού που είχε κλειστεί. .

Κατηγορούμενος: Ελα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος : Οχι, οχι

Κατηγορούμενος: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ' εσένα ε;

Κατηγορούμενος : Ναι.

Κατηγορούμενος : Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Έχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αποκαλύπτεται ο «ροζ τιμοκατάλογος».

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Έγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Έγινε, έγινε. Έλα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Α.

Από τους συνολικά 14 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν, οι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται ακόμη 11 άτομα, τα οποία αναζητούνται.