Αθηναΐς Νέγκα: Δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ οτι κόβεται το Rodeo

Αθηναΐς Νέγκα: Δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ οτι κόβεται το Rodeo

«Γέννησα και κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια»

Πρόωρο τέλος για την εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να μην προβάλλεται πια. Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή τονίζοντας ότι ενημερώθηκε γι’ αυτό από τον Βαγγέλη Περρή και όχι από το κανάλι.

«Νομίζω ότι άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά ο ΣΚΑΪ, ένας προσανατολισμός ακραία διαφορετικός. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και το Survivor, αλλά συνήθως υπάρχει μια ισορροπία την οποία στον νέο ΣΚΑΪ δεν την βλέπω.

Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και ενημερωμένη, κανείς δεν με ενημέρωσε! Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Με ενημέρωσε ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ. Πρέπει να πω ότι μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Θα μπορούσαν να μου πουν, επίσης, ότι "αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις", να κρατήσει και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά.

Ήμασταν λίγο ακυβέρνητοι και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με τη διεύθυνση. Κάποια στιγμή, ήρθαν τα Χριστούγεννα και στόλισα εγώ με τον Βαγγέλη το πλατό», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...