Τι δυνατό έρχεται στο Netflix στις 7 Μαΐου και πρέπει να ξέρεις

Τι δυνατό έρχεται στο Netflix στις 7 Μαΐου και πρέπει να ξέρεις

Το νέο μεγάλο στοίχημα της υπηρεσίας είναι μια superhero σειρά

Ένα νέο Netflix Original έχει προλάβει να κάνει ντόρο, παρουσιάζοντας την πρώτη γενιά των υπερηρώων που κρατούν τον κόσμο ασφαλή για έναν αιώνα, τώρα όμως πρέπει να παραδώσουν τη σκυτάλη στα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια σειρά φαντασίας που μπλέκει τις ευαίσθητες δυναμικές της οικογένειας, κάθε οικογένειας, με πράγματα όπως η εξουσία και η αφοσίωση.

Το Jupiter’s Legacy δεν έχει μόνο μια στιβαρή ιστορία στην καρδιά του, αλλά και ένα πολύ καστ, αποτελούμενο από τους Τζος Ντιαμέλ, Μπεν Ντάνιελς, Λέσλι Μπιμπ κ.ά.

Στο Netflix έχουν παρουσιαστεί ήδη οι πρώτοι καρποί της συνεργασίας του καναλιού με τον ακούραστο Μαρκ Μίλαρ (Wanted, Kick-Ass και Kingsman: The Secret Service), ο οποίος συνυπογράφει και τη νέα σειρά.

Η σειρά βασίζεται εξάλλου στο ομώνυμο κόμικ των Μίλαρ και Φρανκ Κουάιετλι (2013) και έχει στη βάση της την πάλη των γενεών. Εδώ μιας ομάδας υπερωρώων με τα λιγότερο ηρωικά παιδιά τους.

Με τον Μίλαρ ως δημιουργό, είναι απολύτως κατανοητός ο ντόρος και η αδημονία πολλών για το Jupiter’s Legacy των 8 επεισοδίων.

Καταφτάνει στις 7 Μαΐου 2021 στο Netflix...