Big Brother: «Σήκωσε τα χέρια ψηλά» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με Άννα Μαρία και Ραΐσα

Big Brother: «Σήκωσε τα χέρια ψηλά» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με Άννα Μαρία και Ραΐσα

Ο παρουσιαστής θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις για τον καυγά των δυο παικτριών

Ένας έντονος καυγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ραΐσα Κόντη έκαναν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μπει ξανά στο μπλε δωμάτιο του «Big Brother» και να ζητήσει εξηγήσεις.
Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν έβγαλε άκρη και «σήκωσε» τα χέρια ψηλά μαζί τους.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη της είπε πως: «Μέχρι και η μανούλα σου σε κατάλαβε τι είσαι». Η φράση αυτή έκανε την Ραΐσα Κόντη να ξεφύγει και να χυμήξει στη δικηγόρο. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν έντονα μπροστά στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος παρακολουθούσε αμίλητος.

«Παίζεις θέατρο. Εδώ μέσα κανείς δεν είναι εναντίον σου» τόνισε η Ραΐσα. «Πηγαίνεις σε όλους τους ανάβεις» σχολίασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. «Ζηλεύεις; Χώσου και εσύ!» απάντησε η Ραΐσα. «Νιώθω ότι με αντιγράφει!» είπε έντονα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι δυο γυναίκες δεν σταματούσαν τον καυγά και τα πράγματα έδειχναν να μην καταλήγουν πουθενά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπει ένα μικρότερο άνθρωπο και νιώθω την ανάγκη να τον συμβουλέψω» τόνισε η δικηγόρος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε ανάμεσα στις δυο κοπέλες γύρω από τη λέξη «ανήθικη» με τη Ραΐσα να κατηγορεί την Άννα Μαρία πως την έχει χαρακτηρίσει έτσι. Η Ραϊσα Κόντη κατά τη διάρκεια του καυγά τους αναφερόταν συνέχεια στην ηλικία της δικηγόρου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τονίζει στη νεαρή παίκτρια πως η ηλικία κάποιου δεν είναι μομφή.

«Βγήκες από τα ρούχα σα θύμα λεκτικής βίας της Άννας Μαρίας αλλά ακολουθείς την ίδια πορεία» σχολίασε ο παρουσιαστής και της τόνισε πως άσκησε και σωματική βία αφού την έσπρωξε κατά τον καυγά τους και τους ζήτησε να δώσουν επιχειρήματα. Η Ραϊσα ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για τα όσα έγιναν στην κουζίνα του Big Brother και από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη επειδή την έσπρωξε.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία χρησιμοποίησε μια φράση που της έχει πει φίλη της: «Ξερνάω πεταλούδες!» και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για κάτι και ούτε ζητάει συγγνώμη από την συμπαίκτρια της. Μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη τόνισε ότι η αναφορά που έκανε στη μητέρα της είχε στόχο να της δώσει ένα μήνυμα και μια πληροφορία ώστε να σκεφτεί λίγο περισσότερο την εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Η Ραΐσα Κόντη τότε εξήγησε πως η μητέρα της την στηρίζει πάντα. Τη διαφωνία αυτή ανάμεσα στις δυο παίκτριες θέλησε να λύσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αποκάλυψε ότι συνάντησε τη μητέρα της Ραΐσα Κόντη λίγο πριν το live του Big Brother και την ρώτησε πως βλέπει την κόρη της. «Αυτή είναι η Ραΐσα» του απάντησε η μητέρα της νεαρής παίκτριας. «Αν μπορέσεις να της πεις μια κουβέντα, πες της να μην είναι τόσο ζηλιάρα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη μητέρα της. «Τελικά έχετε πολύ πράγμα η μια για την άλλη» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έβαλε άνω τελεία στο θέμα.