Κενάν Ιμιρζαλίογλου: To sexy πρώην μοντέλο επέστρεψε στις οθόνες μας

Ο 38χρονος πρωταγωνιστής του Karadayi και του Ezel, που στο τσακ γλίτωσε καριέρα μαθηματικού, είναι τόσο αντιστάρ όσο δεν αντέχει το τουρκικό star system, βαλτός σχεδόν να τσακίσει τα νεύρα των συναδέλφων του: από τη μία με τις τηλεοπτικές του επιτυχίες που αποσυντονίζουν τα μηχανάκια τηλεθέασης της γείτονος και από την άλλη με την εξοργιστικά προσιτή συμπεριφορά του τόσο προς τα media όσο και προς τους συμπατριώτες του.

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, αναφέρει το περιοδικό "Like", είναι από τους ακριβοπληρωμένους σταρ της Τουρκίας, με αμοιβές που ξεπερνούν τις 70.000 τούρκικες λίρες -πλαφόν- για κάθε νέα του τηλεοπτική δουλειά.

Στις περισσότερες συνεντεύξεις δηλώνει οπαδός της απλότητας και θεωρεί μεγάλη αρετή τη σεμνότητα, το να μην καβαλάει κανείς το καλάμι, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ότι σχεδόν μισεί αυτούς που πάσχουν από υπερβολική αυτοπεποίθηση, χωρίς λόγο.

Χαρακτηριστική άνεση είχε επιδείξει ακόμη και όταν από του πουθενά προέκυψαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν gay.

Σε γυναίκα δημοσιογράφο που πήρε το θάρρος να τον ρωτήσει δημοσίως για το σεξουαλικό του προσανατολισμό, επιχειρώντας να τον φέρει σε δύσκολη θέση, ο "Μαχίρ" του Karadayi, απάντησε:

"Όσο είσαι εσύ λεσβία, είμαι και εγώ ομοφυλόφιλος. Ελπίζω να σε κάλυψα."

Η απάντηση έκανε τον αναμενόμενο κύκλο της στα έντυπα της Τουρκίας και τα media ουδέποτε επανήρθαν στο θέμα.

Πρόσφατη αφορμή για να ασχοληθεί ο τουρκικός Τύπος μαζί του ήταν η απόκτηση μιας Porsche 911 Turbo 4s που συνοδεύτηκε από σχόλια για το πώς θα βολέψει το 1.93 ύψος του στη θέση του οδηγού...

Όσο για το ποσό των 200.000 λιρών που κόστισε το αμάξι, δεν είναι να απορεί κανείς για το που βρέθηκαν τα λεφτά έπειτα από τόσες τηλεοπτικές επιτυχίες και κασέ που συνομιλεί απευθείας με τον Αλλάχ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...