Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το τελευταίο ακίνητο της Όπρα στο Σικάγο

Τιμή εκκίνησης για τους ενδιαφερόμενους 400.000 δολάρια

Ξεπουλάει... και το τελευταίο της περιουσιακό στοιχείο στο Σικάγο η βασίλισσα των αμερικανικών (και παγκόσμιων) talk shows, Όπρα Γουίνφρεϊ. Η αποικιακού στυλ βίλα της διάσημης παρουσιάστριας, στο προάστιο Έλμγουντ Παρκ μπαίνει στα πωλείται των αμερικανικών real estates με τιμή 400.000 δολάρια.

Πρόκειται για μια βίλα 685 τετραγωνικών, με 4 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο τζάκια, μια τραπεζαρία και κρυφό φωτισμό. Η κατοικία χτίστηκε το 1941 και η Όπρα το αγόρασε το 2001 έναντι 298.000 δολαρίων. Καθόλου κακή λοιπόν η διαφορά που θα λάβει αν η βίλα πωληθεί έναντι 400.000. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν την κρίση στο αμερικανικό real estate που σημειώθηκε την τελευταία δεκαετία περίπου.

Το σπίτι της Όπρα πωλείται όπως είναι επιπλωμένο και την πώληση έχει αναλάβει το μεσιτικό γραφείο Century 21 McMullen Real Estate. Πάντως, σύμφωνα με τη μεσίτρια που έχει αναλάβει το ακίνητο, η διάσημη παρουσιάστρια δεν έζησε ποτέ εκεί και ότι πουλά το ακίνητο επειδή πλέον δεν το χρειάζεται. Γιατί μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο αγόρασε τη συγκεκριμένη κατοικία θα παραμείνει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ζωής.

Η κατοικία στο Έλμγουντ Παρκ είναι το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που πουλά η Γουίνφρεϊ στο Σικάγο. Έχει ήδη πουλήσει δύο μεζονέτες στο Water Tower Place τον τελευταίο χρόνο για 4.625.000 δολάρια και ένα ακίνητο στο East Lake Shore Drive στη Χρυσή Ακτή για 2.8 εκατ. δολάρια το 2012.

Η τηλεπαρουσιάστρια πήγε στο Σικάγο το 1984 για να παρουσιάσει ένα ημίωρο πρωινό talk show, που ανέβηκε από την τελευταία θέση ακροαματικότητας στην πρώτη μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό οδήγησε στο «The Oprah Winfrey Show», το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο σόου στην Αμερική. Το σόου που είχε την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του στην ιστορία και προβαλλόταν από το 1986 έως το 2011 ήταν παραγωγής των Harpo Studios του Σικάγο.

Η Όπρα έχει τώρα αποσυρθεί από την παρουσίαση καθημερινών εκπομπών και ζει σε πιο ηλιόλουστες περιοχές. Αγόρασε πρόσφατα ένα 25 στρεμμάτων αγρόκτημα με άλογα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια για 28.900.000 δολάρια και έχει επίσης μια αγροικία στη Χαβάη και ένα σπίτι στη Σάντα Μπαρμπάρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...