Η Κριστίν Λαγκάρντ η πιο… Glamour γυναίκα της χρονιάς!

Το διάσημο γυναικείο περιοδικό θα βραβεύσει την Διευθύντρια του ΔΝΤ, που έχει λάβει τους χαρακτηρισμούς «υπερήρωας», rockstar, και style icon.

Στις 14 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, η Κριστίν Λαγκάρντ θα είναι ανάμεσα στις γυναίκες που θα βραβεύσει το διάσημο γυναικείο περιοδικό Glamour, μαζί με την ροκ σταρ Γκουέν Στεφάνι και τη Μιούτσια Πράντα! 

Στα Βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς», το Glamour θα τιμήσει τις γυναίκες με επιρροή σε όλο τον κόσμο της μόδας, της πολιτικής, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και του ακτιβισμού.  

Η, ομολογουμένως, πάντα κομψή και καλοντυμένη  επικεφαλής του ΔΝΤ, θα παραλάβει το ειδικό βραβείο «Επιτεύγματα Ζωής» για τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κατά την πενταετή θητεία της στο ΔΝΤ. Ανάμεσά τους η αντιμετώπιση της ανισότητας των φύλων, η ενσωμάτωση του κινεζικού γουάν στο παγκόσμιο καλάθι νομισμάτων του Ταμείου και τη σταθεροποίηση των οικονομιών της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας και της Ελλάδας.

Επίσης, σύμφωνα με το περιοδικό, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει χαρακτηριστεί «υπερήρωας», rockstar, και style icon.

Στην ίδια εκδήλωση για πρωτη φορά το Glamour θα τιμήσει έναν άνδρα: Τον Bono των U2, για τον αγώνα του υπέρ των δικαιωμάτων των κοριτσιών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...