Καίτη Φίνου: Μπήκα στην εντατική κρυφά και είδα τον Στάθη, δεν με άφηναν

Η "Κούλα" και ο Στάθης είχαν 5,5 χρόνια σχέσης, 15 χρόνια φιλίας και είχαν αρραβωνιαστεί 5 φορές, αν και δεν παντρευτήκαν ποτέ

Για την σχέση ζωής και τον μεγάλο έρωτα που είχε  με τον Στάθη Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» η Καίτη Φίνου, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού.

Η «Κούλα» του Στάθη, όπως έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου, είπε ότι με τον Ψάλτη είχαν 5,5 χρόνια σχέσης, 15 χρόνια φιλίας και είχαν αρραβωνιαστεί 5 φορές, αν και δεν παντρευτήκαν  ποτέ.

Παρά την δυνατή τους σχέση όμως, οι δυο τους είχαν 3,5 χρόνια να μιλήσουν, πριν ο Στάθης αρρωστήσει και μπει στο νοσοκομείο. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι της είχε απαγορευτεί η είσοδος στο νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτει, ωστόσο, από ποιον. «Απαγορευόταν να μπω στο νοσοκομείο. Το είπαν σε φίλους μου ότι η Φίνου απαγορεύεται, δεν πρέπει να είναι εδώ» είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου

«Όταν έμαθε ότι αρρώστησε πήγα μία φορά και τα είπαμε. Μετά ξαναπήγα άλλη μία φορά όταν ήταν στην εντατική, κρυφά για λίγο, παρακάλεσα τις νοσηλεύτριες γιατί απαγορευόταν η είσοδος. Τελικά μπήκα, τον είδα και τον αποχαιρέτησα» είπε η ηθοποιός.

«Στην κηδεία του ήταν σα να ξεκόλλησε ένα κομμάτι μέσα από την καρδιά μου» συμπλήρωσε. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου, σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...