Κώστας Αποστολάκης: Όταν διατηρείς facebook την κουτσουκέλα θα την κάνεις

Τι είπε για το διαζύγιό του με την Αμέλια

Ο Κώστας Αποστολάκης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο facebook και στον λόγο που δεν έχει φτιάξει λογαριασμό.

«Δεν έχω ούτε instagram, ούτε facebook είμαι παλιάς κοπής. Δεν έχω τέτοια πράγματα, όποιος θέλει να με πάρει στο κινητό να μου μιλήσει. Λέει ο άλλος έχω 5.000 φίλους και πάει στο νοσοκομείο και δεν έρχεται άνθρωπος. Πιστεύω ότι τα social media έχουν διαστρεβλώσει και ισοπεδώσει τις ανθρώπινες σχέσεις. Θεωρώ απαράδεκτο και ουτοπικό να κάνεις μια σχέση με έναν άνθρωπο ή να παντρευτείς και να διατηρείς facebook. Αυτός είναι λόγος διαλύσεως. Όταν διατηρείς facebook την κουτσουκέλα θα την κάνεις, δε γίνεται».

Για το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, Αμέλια, είπε:

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Περνάς δύσκολα, ειδικά όταν δεν θες να χωρίσεις και φεύγεις ο ίδιος. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εξωγενείς και εσωγενείς που δεν σου επιτρέπουν να μείνεις. Μου πήρε ένα χρόνο για να το πάρω απόφαση ότι χώρισα. Εγώ πίνω μόνο όταν είμαι καλά. Όταν είμαι χάλια δεν πίνω. Τώρα είμαστε μια χαρά. Τότε, μου έπεφταν τα μαλλιά και τέτοια, δεν ήξερα ότι τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και τώρα εγώ και η Αμέλια και η κόρη μας είναι μια χαρά»

Δείτε το βίντεο:

Παρακαλούμε περιμένετε ...