Κραουνάκης: Δηλώνει ορθόδοξος αριστερός χωρίς κόλλημα με τους Συριζαίους

"Τους ξέρω τους ανθρώπους, έρχονται στις παραστάσεις μου, μπορεί να φάμε κανένα βράδυ μαζί, μη φανταστείς τίποτα περισσότερο"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Νίκος Φίλης και Νίκος Παππάς.

«Με τον Φίλη σε άλλα σημεία συμφωνώ και σε άλλα όχι. Εγώ είμαι ένα ορθόδοξος αριστερός, αλλά δεν έχω κανένα κόλλημα με τους τύπους. Τον Νίκο Παππά τον γνωρίζω, έχουμε καλές σχέσεις.

Με τον Νίκο έχουμε μια σχέση πολλών ετών, οικογενειακή, από παππούδες, μπαμπάδες κλπ. Όλους τους ξέρω, αλλά δεν είμαστε παρεάκι.

Τους ξέρω τους ανθρώπους, έρχονται στις παραστάσεις μου, μπορεί να φάμε κανένα βράδυ μαζί, μη φανταστείς τίποτα περισσότερο. Τον Βαρουφάκη τον συμπαθώ πολύ.

Εγώ έζησα στις 9 Ιουλίου 2015, τη μεγάλη βραδιά που κάναμε αφιέρωμα στον Ντάριο Φο στο Ηρώδειο, την ηχηρή αποθεωτική είσοδο του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος κάθισε δίπλα στη μάνα μου και σηκώθηκε ένα Ηρώδειο όρθιο και φώναξε "όχι".

Και είμαι στα τρία υπόγεια καμαρίνια και λέω "παιδιά, τι γίνεται;" Και κοιτάζει η Λίνα Νικολακοπούλου την κάμερα που υπήρχε εκεί και μου είπε "ήρθε ο Βαρουφάκης"».

Παρακαλούμε περιμένετε ...