Ο Γιώργος Μαυρίδης του World Party δεν τελείωσε το σχολείο

"Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα"

Ο παρουσιαστής του World Party, Γιώργος Μαυρίδης, μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε το λόγο που δεν τελείωσε το σχολείο, αλλά και την απόφασή του να μη συνεχίσει του χρόνου στην ταξιδιωτική εκπομπή.

«Mεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδερφή μου. Ο μόνος λόγος που μιλάω για τις δυσκολίες είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από πού ξεκινάς. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά"

Και συνεχίζει:

«Παρόλο που ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου μού έδωσε όση αγάπη μπορούσε. Η μάνα μου ενσαρκώνει την πραγματική έννοια του καλού ανθρώπου. Της χρωστάω ότι έγινα σωστός άνθρωπος. Με μεγάλωσε μόνο με αγάπη και θυσία. Δούλευε όλη μέρα για να μας μεγαλώσει. Το πρωί δούλευε σε μανάβικο και το βράδυ έραβε ρούχα».

Ήταν δική του απόφαση να εγκαταλείψει το σχολείο;

«Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω όλης της κατάστασης. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Έφτασα σε μια ηλικία, στα 15 μου, που αναγκάστηκα να πηγαίνω στο Νυχτερινό της Ικτίνου γιατί θα έμενα στην ίδια τάξη. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα. Όλα αυτά για να βγαίνω οικονομικά. Και μετά ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερα να τελειώσω και με αυτή την υποχρέωση, για να επιστρέψω και να αρχίσω να δουλεύω. Εν τω μεταξύ, ήμουν έξι μήνες στον Άγιο Στέφανο στην Αθήνα» εξομολογείται.

Για το World Party:

«Του χρόνου δεν θα ξανακάνω World Party. Πριν από την εκπομπή, ταξίδευα για τρία χρόνια συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς τατουάζ. Mετά ήρθε η εκπομπή και έλειπα άλλα πέντε χρόνια. Όταν έφυγα από εδώ, ο σκύλος μου ήταν τριών ετών και τώρα είναι δέκα. Τα ανίψια μου με το ζόρι περπατούσαν και τώρα πηγαίνουν σχολείο. Είναι δύσκολο! Χάνεις πολλές σημαντικές στιγμές. Είναι μια δουλειά. Μην είμαστε αχάριστοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο δύσκολη δουλειά. Αλλά, καλώς ή κακώς, κουράστηκα. Του χρόνου δεν θα το ξανακάνω με τίποτα»

Και καταλήγει:

«Ο Σάκης το ήξερε γιατί από την περσινή σεζόν είχα πει ότι δεν θέλω να το κάνω. Απλώς θεωρήσαμε ότι για να κλείσει ο κύκλος όμορφα και σωστά, έπρεπε να κάνουμε μια τελευταία χρονιά. Κι ο Σάκης έχει κουραστεί και δεν θέλει να συνεχίσει. Αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει, γιατί αλλιώς θα καταβάλει όλη την ομάδα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...