Σφοδρή επίθεση: Η Κουτσελίνη χαρακτηρίζει ανώριμο τον Ουγγαρέζο

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια του Star υποδέχτηκε τον Μάρκο Σεφερλή στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρωί της Παρασκευής. Στην εκπομπή τηλεφωνικά συμμετείχε και η Έλενα Τσαβαλιά. Συζητώντας μαζί της, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να μιλήσει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όλα όσα συνέβησαν πέρυσι στο πλατό του «MEGA με ΜΙΑ».

«Σε αυτό το σημείο θέλω να μιλήσω εγώ, Έλενα μου. Θέλω να πω ότι είχε απόλυτο δίκιο ο Μάρκος με αυτό που συνέβη πέρυσι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή, φέτος είναι στον ΑΝΤ1 και πολύ καλά κάνει»

Και συμπλήρωσε:

«Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές, αλλά καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Για μένα η εικόνα ενός ανθρώπου που βρίζει έναν άλλον συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο και μετά εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα, για μένα, συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι τηλεόραση! Αυτό δεν είναι σχέσεις, αυτό δεν είναι κανονικός άνθρωπος».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. Και μετά από τα τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μετράω 25 χρόνια, και έχω συνεργαστεί με κορίτσια και αγόρια, αυτό δείχνει την μεγαλύτερη ανωριμότητα και δεν μετράει απέναντι σε έναν άνθρωπο σαν τον Μάρκο Σεφερλή που έχει προσφέρει 20 χρόνια στο θέατρο, που έχει βγει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που βγαίνει μόνος του και κάνει την επιτυχία και τα 60αρια, και μετά του βάζουν δίπλα του ανθρώπους χωρίς να τους έχει εγκρίνει, και κάθεται μαζί τους και τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τα παιδιά του. Επειδή κάποιος είναι καλός, κάποιοι δεν πρέπει να τον πατάνε και να λένε ψέματα!».

Παρακαλούμε περιμένετε ...