Ευαγγελία Αραβανή: Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της;

Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στο περιοδικό Shape και αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της.

Για το βάρος της είχε αποκαλύψει:

«Γενικά δε ζυγίζομαι και δεν κάνω ποτέ δίαιτα. Πιστεύω, άλλωστε, πως τα κιλά είναι απλώς ένα νούμερο. Γι' αυτό σπάνια ανεβαίνω στη ζυγαριά. Δείκτης για να διατηρούμαι είναι τα ρούχα μου».

Σχετικά με τα μυστικά της διατροφής της είχε προσθέσει:

«Όταν βλέπω ότι κάτι που φοράω συχνά δεν είναι χαλαρό, περιορίζω λίγο το βραδινό και, αντί για κανονική μερίδα φαγητού, τρώω ένα γιαούρτι με φρούτο και μέλι, ή σαλάτα, ή τοστ, ή γάλα με δημητριακά. Πιστεύω πως ο οργανισμός μας χρειάζεται και πρέπει να του δίνουμε απ' όλα. Δε θα άντεχα ποτέ να κάνω δίαιτες του τύπου σαλάτα-πρωτεΐνη. Προτιμώ να ακολουθώ συστηματικά μια ισορροπημένη διατροφή, πράγμα που σημαίνει ότι θα φάω και λαδερά και όσπρια και γλυκά, αν τα ζηλέψω –αν και δεν είμαι πολύ του γλυκού– και τώρα το καλοκαίρι σίγουρα παγωτά».

Όσο για τις διατροφικές της συνήθειες, η Ευαγγελία Αραβανή είχε αναφέρει:

«Σχεδόν ποτέ δεν παραλείπω το πρωινό. Ακόμη κι όταν έχω κάποια πολύ πρωινή δουλειά, οπότε και προτιμώ να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και δεν προλαβαίνω να φάω κάτι στο σπίτι, θα πάρω απέξω ένα τοστ ή μία τυρόπιτα. Εντάξει, η σφολιάτα δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό, αλλά με κάνει να νιώθω ότι δε στερούμαι. Άλλωστε, προτιμώ να κάνω μια ατασθαλία νωρίς στην ημέρα γιατί σκέφτομαι πάντα ότι μέχρι το βράδυ θα την έχω κάψει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...