Εξιτήριο για τον Τόλη Βοσκόπουλο μετά από αφαίρεση όγκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την περασμένη Τετάρτη, και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον δεξί του πνεύμονα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που είχε βγάλει το Ιατρικό Κέντρο:

«Ο γνωστός σε όλους λαϊκός τραγουδιστής κύριος Τόλης Βοσκόπουλος υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής, δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρίστη».

Ο θεράπων ιατρός του, μίλησε στην Espresso, δρ. Γαβριήλ Νταχάμπρε και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πιτσεύω οτι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη θεραπεία. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι πολύ καλά στην υγεία του, γι΄αυτό άλλωστε παίρνει εξιτήριο μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Είμαι αισιόδοξος οτι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει να τραγουδάει».

Στο πλευρό του καλλιτέχνη ήταν μέρα νύχτα η σύζυγός του και μούσα του Άντζελα Γκερέκου. Το εξιτήριο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 30 Ιουλίου, μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Φυσικά ο Τόλης Βοσκόπουλος το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία. Ο τραγουδιστής αποχώρησε όπως ήταν φυσικό χαμογελαστός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...