Κρατερός Κατσούλης: Γιατί η κόρη του τον έκανε να αισθανθεί αμήχανα

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Τετάρτης, για το πώς πέρασε το Πάσχα και διηγήθηκε ένα στενάχωρο περιστατικό με την κόρη του, Αέλια, που τον έφερε σε αμηχανία την Κυριακή του Πάσχα.

«Πήγαμε Χανιά που είναι συγγενείς της Κατερίνας. Ψήσαμε στο πατρικό της οικογένειας και το απόγευμα πήγαμε στο σπίτι του Νίκου Ζωιδάκη. Ήρθαμε χθες και μου φαίνεται σαν ψέματα που γυρίσαμε», δήλωσε αναφερόμενος στις ημέρες του Πάσχα.

Το πώς αντέδρασε η κόρη του όταν είδε το έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού:

«Λέγαμε όλοι τι ωραία που θα δει το αρνάκι. Φτάνοντας εκεί συνειδητοποιούμε ότι το παιδί τόσο καιρό τα αρνάκια και τα κατσικάκια τα έχει ως παραμύθι. Άρχισε να με ρωτάει τι είναι αυτό και πού είναι η μαμά του. Με έπιασε απροετοίμαστο και της είπα μια χαζομάρα ότι είναι ειδικά αρνάκια και κατσικάκια για ψήσιμο. Την πήραμε και φύγαμε από το ψήσιμο. Τα παιδιά είναι μικροί σοφοί».

Σκέφτονται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Καραβάτου;

«Μια φορά έχει ζητήσει η Αέλια αδελφάκι και της είπα ότι θα κάνουμε. Εμάς η διάθεσή μας και η χαρά μας είναι να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί αλλά αυτό είναι ευχή, δεν κανονίζεται».

Για την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και την επιτυχία της, είπε:

«Δεν την περιμέναμε, ξεκινήσαμε με τις καλύτερες συνθήκες. Ήταν ένα στοίχημα και για εμάς και για το κανάλι και νομίζω φτιάχτηκε μια καλή ομάδα και μπροστά από τις κάμερες και πίσω». Τέλος, σχετικά με το αν θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είπε: «Είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε. Έχουμε ήδη σκεφτεί δυο τρία πράγματα καινούργια που θέλουμε να κάνουμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...