Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλεσε τον Λιάγκα ανεγκέφαλο και χαζό

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, τη προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε την ενόχλησή της λόγω της τελευταίας τηλεοπτικής της συνάντησης με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η νέα συνεργασία της με τον παρουσιαστή του «MEGA με ΜΙΑ»:

«Ετοιμάσαμε ένα cd που βγαίνει στο τέλος αυτού του μήνα από μεγάλη εφημερίδα, αλλά αυτό που είναι δυνατό σε αυτή τη δουλειά και τον ευχαριστώ είναι ότι δύο τραγούδια που έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής. Γράφει πολύ καλά. Το ένα είναι μπαλάντα και λέγεται "Δέκα με μία το πρωί" και το άλλο είναι μια ρούμπα περίεργη»

Για το αν μετάνιωσε που όλα αυτά τα χρόνια η προσωπική της ζωή ήταν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας:

«Στην Ελλάδα δεν θα πουλήσει αν η Άντζελα Δημητρίου βγάλει νέα δουλειά, αλλά αν είναι ζευγάρι με αυτόν ή εκείνον. Δεν αφήνω τις κάμερες να μπουν στην προσωπική μου ζωή, μπαίνουν από μόνες τους. Δεν μου έλειψε να με κυνηγάνε, νιώθω ήρεμη».

Για το αν είναι ερωτευμένη:

«Είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία, εδώ και 7 μήνες. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά μου αρέσει έτσι μόνη μου. Έχω μείνει μόνη μου και δύο χρόνια. Έχω δώσει πολλά πράγματα στους άντρες και υλικά, αλλά δεν μετανιώνω. Ένιωσα ότι οι άντρες που ήρθαν μαζί μου για τη δική μου προσωπικότητα ήταν πολύ λίγοι. Κοίταξαν να πιαστούν από μένα για να φτιάξουν το όνομά τους».

Πριν λίγες εβδομάδες καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι εκείνη αλλάζει τους άντρες «σαν τα πουκάμισα», με την ίδια να μην κρύβει την ενόχλησή και τον εκνευρισμό της. Για το συμβάν αυτό, η ίδια ανέφερε:

«Εσύ θα μου έλεγες στην εκπομπή σου, που σε ξέρω χρόνια και σε αγαπάω και έχουμε βγει έξω για φαγητό και καφέ, ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα;» ρώτησε η τραγουδίστρια τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ίδιο να απαντά: «Δεν είναι κολακευτικό για μια γυναίκα να το πεις, στο είπε μπροστά σου;».

Στη συνέχεια προβλήθηκε το απόσπασμα από το «Ougachallenge», στο οποίο η τραγουδίστρια δήλωσε ότι θα ήθελε να χαστουκίσει τον Γιώργο Λιάγκα αποκαλώντάς τον, παράλληλα, ανεγκέφαλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρακολουθώντας το απόσπασμα σχολίασε. «Ανεγκέφαλος δεν είναι. Είναι από τους εξυπνότερους παρουσιαστές και ανθρώπους που έχει η ελληνική τηλεόραση», ενώ η Άντζελα Δημητρίου επεσήμανε: «Όταν κάποιος σε παρακαλάει επί δύο μήνες να πας στην εκπομπή του και πας να παρουσιάσεις τη δουλειά σου και μετά σου λέει ότι αλλάζεις τους άντρες σαν πουκάμισα, δεν είναι ανεγκέφαλος; Χαζός είναι. Δεν θα ξαναπάω ποτέ στον Λιάγκα και το λέω δημοσίως τώρα. Δεν ξαναπάω. Έχει χάρη που σέβομαι την εταιρία μου και είχα πάει για τη δουλειά μου, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ. Βγαίνεις από τον εαυτό σου κάποια στιγμή»

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε, επίσης, στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν της αρέσει σαν άντρας ο Γιάννης Λάτσιος λέγοντας:

«Και αν μου αρέσει ο Λάτσιος; Έτσι είπε. Εμένα δεν μου αρέσει, γούστο μου δεν είναι;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...