Τσαβαλιά για Σεφερλή: “Μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα”

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με το σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτοντας ότι δεν περάσει ποτέ κρίση στο γάμο τους.

«Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει ποτέ. Ο Μάρκος δε μπορεί να τσακωθεί με άνθρωπο. Αλλά επειδή ξέρει ότι θα του κρατήσω μούτρα, κάνει πάντα εκείνος πίσω», δήλωσε και η παρουσιάστρια του Mega με Μία.

Ερωτώμενη για το ποιο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που του έχει κρατήσει μούτρα, απάντησε: «Μια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω. Γιατί εκεί που είμαι πολύ σοβαρή και του απευθύνω το λόγο μόνο για τα εντελώς απαραίτητα, πετάει μια αστεία ατάκα και με πιάνουν τα γέλια. Προσπαθώ να κρυφτώ, αλλά με καταλαβαίνει και μου λέει: “Γέλα, γέλα. Δεν πειράζει”».

Τέλος, αποκάλυψε την αιτία που συνηθίζουν να έρχονται σε αντιπαράθεση:

«Για ασήμαντα πράγματα. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι η αναβλητικότητά του. Ακόμα και τηλέφωνο να του πω να πάρει κάποιον, η απάντησή του θα είναι “αύριο” ή στην καλύτερη περίπτωση “σε λίγο”. Επίσης, επειδή είμαι υποχόνδρια, θέλω τα ρούχα τακτοποιημένα στις ντουλάπες ανάλογα με την απόχρωση και όλες οι κρεμάστρες να είναι ίδιες. Ο Μάρκος θα βγάλει τη μπλούζα του και θα την πετάξει όπου βρει, ή αν θα τη βάλει στη ντουλάπα θα την κρεμάσει όπως όπως. Αυτό εγώ δεν το αντέχω και αυτός είναι ο λόγος που δεν μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι ούτε στο θέατρο ούτε στην εκπομπή. Το γραφείο του στο σπίτι δεν το έχω δει μια φορά τακτοποιημένο. Αν μπεις μέσα θα δεις βιβλία πεταμένα στο πάτωμα, θεατρικά έργα και σημειώσεις ακουμπισμένα από δω και από εκεί. Καμιά φορά εκνευρίζομαι τόσο πολύ που πηγαίνω και τα μαζεύω, αλλά μετά δεν θυμάμαι που έβαλα τι και δεν μπορεί να βρει τίποτα. Τον τελευταίο χρόνο έχω παραιτηθεί πια, οπότε κλείνω την πόρτα και κάνω πως αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...