Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Τα παιδιά μου είναι ό,τι πιο σημαντικό

Στα 35 του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχει καταφέρει να προταθεί δύο φορές για το βραβείο θεάτρου "Δημήτρης Χορν" και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο πολυπράγμων ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Παπαδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Για το γνωστό ηθοποιό, η οικογένειά του είναι πολύ σημαντική, καθώς λέει και ο ίδιος στο περιοδικό Hello: "Απολαμβάνω από την πρώτη στιγμή και με το γιο μου και τώρα, με την κόρη μου, κάθε τους στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός, το δέσιμο μαζί τους γίνεται όλο κατ πιο έντονο. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους και να κάνουμε πράγματα. Τα παιδιά μου είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είμαι πολύ δεμένος με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου".

Κάνει μάλιστα και την αυτοκριτική του, ως γονέας, λέγοντας: "Νομίζω ότι αυτό το περνάει κάθε άνθρωπος όταν γίνεται γονιός. Τότε καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα απ' αυτά που σου έλεγαν οι γονείς σου. Όταν μου έρχονται στο μυαλό τέτοιες σκέψεις, προσπαθώ, πριν τις εκφράσω, να τις φιλτράρω και να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του παιδιού που ήμουν, ώστε να δω αν είμαι υπερβολικός ή όχι".

Παρακαλούμε περιμένετε ...