Αιμίλιος Χειλάκης: “Θέλω συνεργασίες με ανθρώπους θαυμάζω”

Είναι γοητευτικός, ταλαντούχος και η πορεία του στο χώρο του θεάματος του έχει προσφέρει σημαντική αναγνώριση. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη που μίλησε σε συνέντευξή του για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Για το γνωστό ηθοποιό που φέτος το καλοκαίρι τον απολαύσαμε στο "Φιλοκτήτη", κεντρικός πυλώνας σε μία παράσταση είναι η σωστή συνεργασία, η καλή χημεία ανάμεσα στους ηθοποιούς. "Το όραμά μου είναι οι συνεργασίες, όχι οι ρόλοι" είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος.

Ενώ στην ερώτηση για το ποιους ρόλους θα ήθελε να υποδυθεί, απάντησε χωρίς δισταγμό: "'Όλους. Αλλά με ποιους; Αυτό είναι το ζητούμενο. Ορέγομαι συνεργασίες με ανθρώπους που έχω θαυμάσει. Κι αυτό με βοηθάει να τοποθετώ τον πήχη ψηλότερα και να μετράω τις δυνάμεις μου. Είναι πολύ εύκολο να ανέβεις σε ένα βάθρο και να θεωρείς τον εαυτό σου σπουδαίο, μοναδικό. Για να μετακινηθείς από αυτές τις στιγμές έπαρσης, πρέπει να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι και πιστεύεις ότι είσαι".

Παρακαλούμε περιμένετε ...