Μίνα Αρναούτη: Το μήνυμα και η νέα φωτογραφία από τη Μυτιλήνη

Μετακινείται μόνο με καροτσάκι

Γεμάτη αισιοδοξία και με άλλη διάθεση είναι η Μίνα Αρναούτη. Το 30χρονο κορίτσι, που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και νοσηλεύτηκε για πέντε σχεδόν μήνες στον Ευαγγελισμό, ξεπερνά σιγά σιγά τις δύσκολες ώρες που έζησε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αμέσως μετά το εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, όπως γράφει το lesvosnews.net, έφυγε για το πατρικό της σπίτι, στη Λέσβο, όπου και σκέφτεται να μείνει για όλο το καλοκαίρι, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να είναι πια χαμογελαστή και ανεβάζει και selfies στα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση στέλνει το δικό της θετικό μήνυμα με μία ακόμα φωτογραφία, λίγο μετά την αλλαγή στα μαλλιά της. "Οι περισσότερες από τις σκιές αυτής της ζωής προκαλούνται επειδή στεκόμαστε κόντρα στην ίδια τη λιακάδα μας", έγραψε σχετικά. 

Η ξανθιά πλέον Μίνα έχει αρχίσει και πάλι να κάνει όνειρα παρόλο που προς το παρόν δεν μετακινείται παρά μόνο με καροτσάκι έχει βρει τον τρόπο να χαμογελά και να είναι χαρούμενη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...