Ο Βουτσάς παντρεύεται την κατά 47 χρόνια νεότερη αγαπημένη του

Στα 84 του χρόνια ο Κώστας Βουτσάς αποφασίζει να παντρευτεί την κατά 47 χρόνια νεότερη αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού, με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα.

Πότε αποφασίσατε να παντρευτείτε;

"Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: «Τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε.»"

Που θα γίνει ο γάμος;

"Θα παντρευτούμε τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, γιατί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ."

Για τέταρτη φορά λοιπόν γαμπρός!

"Έζησα πολύ ευτυχισμένος με όλες τις γυναίκες που παντρεύτηκα. Οι γάμοι μου διαλύθηκαν γιατί ήμουν εγώ ο άτακτος. Στην ηλικία που είμαι όμως τώρα ούτε να περπατήσω δεν μπορώ εύκολα, πόσο μάλλον να απιστήσω. Ο γάμος με την Αλίκη θα είναι ο μόνος γάμος που θα είμαι πιστός. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό τον γάμο. Είναι ο τέταρτος δικός μου και ο δεύτερος της Αλίκης, αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον πολύ καλό ηθοποιό και συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος δυστυχώς πέθανε."

Παρακαλούμε περιμένετε ...