Γη και ύδωρ στην Κέιτλιν Τζένερ για να μπει στο σπίτι του Big Brother

Οι παραγωγοί του ριάλιτι προσφέρουν 1,3 εκατ. δολάρια στην Κέιτλιν για να πει το «ναι» και να συμμετάσχει το παιχνίδι

Όλα τα δίνουν οι παραγωγοί του «Celebrity Big Brother» για να «κλείσουν» στο σπίτι την Κέιτλιν Τζένερ.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Page Six» οι παραγωγοί του ριάλιτι προσφέρουν 1,3 εκατ. δολάρια στην Κέιτλιν για να πει το «ναι» και να συμμετάσχει το παιχνίδι.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν το αστέρι των ριάλιτι και πρώην Ολυμπιονίκης να έχει συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Channel Five.

Σύμφωνα με πηγή της «The Daily Star»: «οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι πρόθυμοι να τα δώσουν όλα για να έχουν την Κέιτλιν στο σπίτι του Μπιγκ Μπράδερ. Ξέρουν ότι είναι τηλεοπτικό χρυσάφι, και είναι έτοιμοι να σπάσουν την μπάνκα για να την πείσουν. Ο κόσμος έχει γοητευτεί από την ιστορία της Κέιτλιν και η απόκτησή της θα έδινε μεγάλη ώθηση στο πρόγραμμα».

Η Τζένερ βρέθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προωθήσει την αυτοβιογραφία της, στην οποία περιγράφει τη μετάβασή της από Μπρους σε Κέιτλιν.

Μάλιστα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Loose Women» είπε: «Πάντα ανησυχώ. Οποτεδήποτε κάνω κάνει δραστικό, αναρωτιέμαι πάντα πώς θα επηρεάσει αυτό τους άλλους ανθρώπους και τους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρομαι γι' αυτούς, τα παιδιά μου. Όλα είναι εντάξει. Είμαι καλύτερα τώρα από ό,τι ήμουν πριν. Μερικά είναι πιο δύσκολα από άλλα, όμως είναι ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη. Η οικογένεια είναι ένα έργο σε εξέλιξη».

Στο μεταξύ ένα άλλο μεγάλο όνομα της αμερικάνικης σόου μπιζ που έχει ακουστεί ότι θα συμμετάσχει στο ριάλιτι είναι αυτό του Χαλκ Χόγκαν.

Νωρίτερα φέτος ολοκληρώθηκε το «Celebrity Big Brother All Stars» το οποίο κέρδισε η τραγουδίστρια Κολίν Νόλαν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...