Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols υπερασπίζεται τον Ντόναλντ Τραμπ

«Τολμώ να πω (ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ήταν) πιθανός φίλος»

Ο θρύλος της πανκ, John Lydon, ο άνθρωπος που τραγούδησε το επικό «Anarchy in the UK» υπερασπίζεται τον Νάιτζελ Φάρατζ, το Brexit και βλέπει στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ έναν «πιθανό φίλο». «Τολμώ να πω (ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να ήταν) πιθανός φίλος», υποστήριξε.

Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols (γνωστός ως Johnny Rotten) σε εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» στο ITV άνοιξε το στόμα του και υπερασπίστηκε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ. «Το να τον σταμπάρουμε ως ρατσιστή, δεν είναι σωστό γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό. Μέχρι να υπάρξουν, ορθώνω το ανάστημά μου και λέω ότι αυτό είναι λάθος», είπε μια ημέρα αργότερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ενισχύοντας τα λεγόμενά του. «Είτε σας αρέσει ο Τραμπ, είτε όχι, πρέπει να τον υπερασπιστείτε ειδάλλως θα καταστρέψετε τη χώρα». 

Ο 61χρονος συμπλήρωσε λίγο παρακάτω «Κάποιος δημοσιογράφος κάποτε μου είπε 'είναι ο Τραμπ το "πολιτικό" Πιστόλι του σεξ'; Με κάποιο τρόπο, ναι θα μπορούσε...». Ο Lydon χαρακτήρισε τον Φάρατζ «φανταστικό» και έδειξε ένθερμος υποστηρικτής του Brexit. 

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...