«Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω», αποκαλύπτει η Σάρον Στόουν

«Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω», αποκαλύπτει η Σάρον Στόουν

Έπρεπε να μάθει ξανά να μιλάει μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στα 43 της

Έζησε αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας το 2001, όταν ήταν μόλις 43 ετών.

Και ήρθε η στιγμή που η Σάρον Στόουν αποκαλύπτει ότι έπρεπε να μάθει να περπατάει, να μιλάει και να γράφει ξανά από την αρχή μετά το εγκεφαλικό το οποίο «άλλαξε τη ζωή της για πάντα».

Συζητώντας για τις αγαπημένες της τηλεοπτικές εκπομπές στο Radio Times, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «My Beautiful Broken Brain», την άγγιξε πραγματικά.

Η Σάρον Στόουν το 2001 λίγο μετά έπαθε το εγκεφαλικό

Η 59χρονη πλέον Στόουν παραδέχτηκε ότι το συναισθηματικό ντοκιμαντέρ για την αιμορραγία του εγκεφάλου μιας γυναίκας ήταν ό,τι καλύτερο είχε δει στην τηλεόραση, καθώς ταυτίζεται με την δική της ιστορία.

«Το 2001 είχα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μια αιμορραγία στον εγκέφαλο επί εννέα ημέρες που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχασε σχεδόν όλες τις λειτουργίες στην αριστερή της πλευρά – πράγμα που σήμαινε ότι χρειάστηκαν χρόνια για να μάθει βασικές δεξιότητες όπως ανάγνωση, γραφή και ομιλία, ξανά από την αρχή.

Και συνέχισε: «Όταν επέστρεψα στο σπίτι μετά το εγκεφαλικό, μόλις και μετά βίας μπορούσα να περπατήσω. Το ισχίο μου ήταν ασταθές. Δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μου μάτι και δεν μπορούσα να ακούσω από το αριστερό μου αυτί. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου για σχεδόν τρία χρόνια. Έπρεπε να μάθω να διαβάζω και να γράφω ξανά. Έπρεπε να μάθω να μιλάω ξανά. Χρειάστηκαν χρόνια για να αρχίσω να νιώθω και πάλι το αριστερό μου πόδι».

Ωστόσο, πρόσθεσε πως η τηλεόραση ήταν ένα από τα πράγματα που βοήθησαν την ανάκαμψή της, με μια φευγαλέα εμφάνιση σε μια σειρά εγκλημάτων, βοηθώντας την να μάθει τις ατάκες της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...