Ποια είναι η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της

Ποια είναι η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της

Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος της Δούκισσας

H Κέιτ Μίντλετον ακόμα και αν είναι αρκετά απασχολημένη με την καμπάνια ψυχικής υγείας που έχει αναλάβει παρέα με τους δύο πρίγκιπες, είναι πάνω από όλα μαμά της Σάρλοτ και του Τζορτζ.

«Κάθε φορά που βλέπουμε την Κέιτ με τα παιδιά της, αυτό που καταλαβαίνουμε, είναι πως αυτά είναι και η μεγαλύτερη προτεραιότητα της», αναφέρει η Πάτι Γουντ που είναι ειδική στη γλώσσα του σώματος.

Το βλέμμα της είναι πάντα στραμμένο στα παιδιά της «αντί να κοιτάζει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, εκείνη προτιμά να επικοινωνεί με τα παιδιά της. Πράγμα που σημαίνει πως βάζει τον Τζορτζ και την Σάρλοτ σε πρώτο πλάνο.»

Και συμπληρώνει: «Η Κέιτ φροντίζει να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά της και να μεταφέρει την παιχνιδιάρικη φύση της μπροστά στα παιδιά, κάνει γκριμάτσες και χαμογελάει όλο όρεξη.»

Για να έχει καλύτερη επαφή με τα παιδιά της συχνά σκύβει στο ύψος τους. Ανησυχεί για το αν τα παιδιά της είναι πραγματικά χαρούμενα σε αυτές τις στιγμές δημόσιας έκθεσης. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φροντίζει να δει αν όλα είναι εντάξει, βλέποντας τις αντιδράσεις των παιδιών της.

Συνήθως, κρατάει ένα από τα παιδιά της αγκαλιά! «Αγκαλιάζοντας τα παιδιά της τους δείχνει ότι μπορούν να την εμπιστευτούν και τους δίνει χώρο για να εξερευνήσουν».

Μάλιστα ποτέ δεν προηγείται των παιδιών, πάντα είναι δίπλα τους, πράγμα που σημαίνει ότι τα υπολογίζει.

«Σε αυτή τη φωτογραφία είναι όλοι συγχρονισμένοι και περπατάνε όλοι μαζί, αυτό δείχνει την ισορροπία στο ζευγάρι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...