Όπρα Γοϋίνφρει: Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν είναι στο DNA μου

Όπρα Γοϋίνφρει: Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν είναι στο DNA μου

Η διάσημη, τρισεκατομμυριούχος παρουσιάστρια έβαλε τέλος στις φήμες

Αν και οι περισσότεροι Αμερικάνοι  θα ήθελαν να την δουν προεδρική υποψήφια και πιθανότατα πρόεδρο στη θέση του Τραμπ το 2020, σήμερα η Όπρα Γοϋίνφρει έβαλε τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, ξεκαθαρίζοντας ότι… δεν ενδιαφέρεται για τη θέση!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle που μόλις κυκλοφόρησε, η διάσημη τρισεκατομμυριούχος παρουσιάστρια – ακτιβίστρια – επιχειρηματίας δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις επόμενες προεδρικές εκλογές., παρόλο που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα επικρατούσε άνετα.

«Πάντα νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και έχω αυτοπεποίθηση σχετικά με το τι μπορώ και θέλω να κάνω. Αυτό (να είμαι υποψήφια πρόεδρος) δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, απλά δεν είναι στο DNA μου» είπε χαρακτηριστικά.

Υποσημείωση: Η συνέντευξη έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου, πριν τον εμπνευσμένο «προεδρικό» λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, μετά τον οποίο φούντωναν οι φήμες για την πιθανή υποψηφιότητά της...

Παρακαλούμε περιμένετε ...