Στριπ, Χανκς και Σπίλμπεργκ ψηφίζουν Όπρα για πρόεδρο

Στριπ, Χανκς και Σπίλμπεργκ ψηφίζουν Όπρα για πρόεδρο

Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης εξετάζει πραγματικά την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα το 2020

Καθώς οι φήμες όλο και πληθαίνουν ότι η «βασίλισσα» της τηλεόρασης σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, το βαρύ πυροβολικό του Χόλιγουντ -  Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ - εξέφρασε ήδη την στήριξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Αναφερόμενη στην ομιλία της Όπρα στις Χρυσές Σφαίρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Στριπ δήλωσε στο BBC: «Έτσι ξεσηκώνονται οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει πώς είναι οι ηγέτες».

Μάλιστα, η Οσκαρική ηθοποιός είπε ότι έχει ακούσει ότι η Όπρα «εξετάζει πραγματικά» την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα και τόνισε ότι «σίγουρα έθεσε τον πήχη ψηλά για οποιονδήποτε άλλον αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα».

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργ «The Post» στην οποία η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τομ Χανκς. Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ήταν επίσης παρόντες στη συνέντευξη και εξέφρασαν τις ίδιες απόψεις για την πιθανή υποψηφιότητα της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Η Όπρα έχει μία εμπειρία 35 χρόνων να χτίζει γέφυρες και να φέρνει κοντά ανθρώπους που δεν συμφωνούν… στις τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε ο Σπίλμπεργκ και πρόσθεσε: «Για μένα αυτά είναι διαπιστευτήρια για την πρόκριση».

«Πιστεύω ότι η Όπρα όταν ξυπνάει το πρωί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει συγκεκριμένο για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», είπε από την πλευρά του ο Τομ Χανκς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...