Η δόξα έρχεται «πακέτο» με κρίσεις πανικού για την Τζένερ

Η δόξα έρχεται «πακέτο» με κρίσεις πανικού για την Τζένερ

Το διάσημο μοντέλο υποφέρει από έντονο στρες

Φαινομενικά τα έχει όλα: νιάτα, πλούτη, δόξα, πετυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ...

Η Κένταλ Τζένερ μιλάει στο Harper's Bazaar και ποζάρει γυμνή «τυλιγμένη» μόνο με πολύ, πάρα πολύ νερό.

Όμως πίσω από το όμορφο πρόσωπο, η Κένταλ, αδελφή των περίφημων Καρντάσιαν, παραδέχεται ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος, και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα.

«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δηλώνει στο περιοδικό.

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια», υποστήριξε.

Η Κένταλ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τη βιομηχανία της μόδας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει τη δουλειά του μοντέλου πολύ εύκολη στο να χτίσουν την καριέρα τους.

Ωστόσο η Κένταλ επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος.

«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει.

«Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990», υποστηρίζει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...