Το νησί της ακολασίας και των ναρκωτικών στην Κολομβία

Το νησί της ακολασίας και των ναρκωτικών στην Κολομβία

Πακέτο διακοπών με 60 ιερόδουλες και απεριόριστη κατανάλωση ουσιών

Εταιρεία από την Κολομβία, απέσυρε βίντεο από το YouTube με το οποίο διαφήμιζε ένα τετραήμερο ακολασίας με σεξ και ναρκωτικά σε ιδιωτικό νησί. Το ερωτικό κλιπ γυρίστηκε προκειμένου να προωθήσει το «νησί του σεξ» της Good Girls Company, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε 30 άντρες να κλείσουν ένα ταξίδι έχοντας μαζί τους 60 ιερόδουλες διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο.

Το νησί βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της Καρταχένα της Κολομβίας και το βίντεο ξεκινά ακολουθώντας το ταξίδι ενός ατόμου από το αεροδρόμιο προς το νησί, εξηγώντας ότι τα μεταφορικά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Όπως σημειώνει το Independent η πορνεία στην Κολομβία είναι νόμιμη, αλλά όχι η μαστροπεία οπότε παραμένει ασαφές εάν η εταιρεία παραβιάζει το νόμο.

Ο άντρας επιβιβάζεται στη συνέχεια σε ένα γιοτ όπου χορεύουν γύρω του γυναίκες που φορούν μπικίνι. Μάλιστα, εμφανίζεται και μια ένδειξη που αναφέρει πως το νησί είναι «φιλικό προς τα ναρκωτικά» συνοδευόμενη από μια εικόνα με έναν άνδρα που βρίσκεται στο κρεβάτι με γυναίκες που περιβάλλονται από σύννεφα καπνού.

Το αλκοόλ προσφέρεται εν αφθονία μαζί με το φαγητό το οποίο περιλαμβάνεται στο πακέτο. Πώς διαφημίζεται αυτή η παροχή; Ένας άντρας τρώει επιδόρπιο από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας, ενώ μια άλλη ρίχνει ρευστή σοκολάτα στο στόμα του. Το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου (μέχρι τις 27/11) και η τιμές κυμαίνονται από 599 και 1.499 δολάρια. Τα χρήματα αυτά εξασφαλίζουν στον υποψήφιο ταξιδιώτη τη συμμετοχή του σε σεξουαλικά «παιχνίδια» αλλά και σε πιο παραδοσιακές δραστηριότητες όπως είναι το γκολφ.

Όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος σε όργια από την πρώτη μέρα και από τη δεύτερη θα μπορούν να κάνουν σεξ με 16 γυναίκες ταυτόχρονα... Τη τρίτη και τέταρτη ημέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρτι σε ιστιοπλοϊκά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...