Το προεδρικό ζεύγος Μακρόν ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο Ελιζέ

Το προεδρικό ζεύγος Μακρόν ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο Ελιζέ

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει ετοιμάσει ήδη το γραφείο της

Την επόμενη εβδομάδα το ζεύγος Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν θα μετακομίσει και επίσημα στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων από το διαμέρισμα που νοικιάζει τώρα στο Παρίσι.

Η Μπριζίτ Μακρόν ξεκίνησε ήδη να γνωρίζει το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου της Γαλλίας από την επομένη της ορκωμοσίας του συζύγου της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το προσωπικό που θα εργάζεται για αυτήν θα είναι πολύ μειωμένο, ενώ τα ζητήματα επικοινωνίας θα αναλάβει η ομάδα που θα ασχολείται τα θέματα Τύπου του Εμανουέλ Μακρόν.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει ετοιμάσει ήδη το γραφείο της και έχει επιλέξει και ποιος θα είναι ο διευθυντής του. Πρόκειται για τον Πιερ Ολιβιέ Κοστά, που είναι πρώην συνεργάτης του Μπερτράν Ντελανοέ στο δημαρχείο του Παρισιού και είχε παρόμοια καθήκοντα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Εμανουέλ Μακρόν.

Πριν ακόμα από την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο πρόεδρο, η Πρώτη Κυρία είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να αναλάβει έναν πραγματικό ρόλο στη Γαλλική Δημοκρατία. Πάντως, η φοβία που όπως υποστηρίζει το βιβλίο «Το παρασκήνιο μιας νίκης» έχει θα δυσκολέψει τα σχέδια της. Ο συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει ότι υποφέρει από φοβία των αεροπλάνων κι έτσι δεν γνωρίζει κανείς αν θα καταφέρει να συνοδεύει το σύζυγό της στα επίσημα ταξίδια του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...