Η νέα απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Η νέα απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Τι ανέφερε μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε για το ταξίδι διαφόρων Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει νέα απάντηση σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά. Στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι μίλησε μαζί του με μηνύματα.

«Χθες ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα με τον Πέτρο. Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε και ο κόσμος βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία, η οποία έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, πέρα από τους celebrities, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού badget ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...