Οι προκλητικές πόζες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με σέξι εσώρουχα

Οι προκλητικές πόζες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με σέξι εσώρουχα

Aισθησιακές φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στην ανδρική φαντασία

Μάθαμε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από το «Greece’s Next Top Model» και έκτοτε παρακολουθούμε φανατικά την πορεία της στα social media μαζί με χιλιάδες χρήστες.

Στο προφίλ της στο instagram, το σέξι κορίτσι ποστάρει συχνά αισθησιακές φωτογραφίες με καυτά εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στην ανδρική φαντασία και μαγνητίζουν τα κολακευτικά σχόλια των followers.

Δείτε ακόμα: Η σέξι αμαζόνα Sophia Esperanza

Δείτε ακόμα: Η Έλλη Παπαγγελή θυμήθηκε το καλοκαιρί και… αναστέναξε το instagram

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ

    ''Αυτα'' ειναι τα προσοντα σημερα...! Περνας απο ενα α ν ο σ τ ο τηλεπαιχνιδι, που στο 90% ειναι σ τ η μ ε ν ο και βαση προωθησης σ υ γ κ ε κ ρ ι μ ε ν ω ν προσωπων! Γινεσαι γνωστος/γνωστη , κανεις και μια ημιγυμνη/ γυμνη φωτογραφηση και μ ε τ α τρεχουν οι δουλειες! Ειναι μια ''παροτρυνση'' και προσπαθεια εξαψης φαντασιας και προβολης ''χαρισματων''...! Κ α μ ι α αντιρρηση να προβαλλονται και τετοια(μεχρι ενος ορισμενου σημειου ομως...)..! Αλλσ απο STYLENEWS σκεφτομαι και μοδα , γαστρονομια, αρωματα κλπ...! Αλλα ν α ι ο κοσμος στην συντριπτικη του πλειοψηφια σημερα θελει α ρ τ ο ν και θ ε α μ α τ α , οχι πολιτισμο , μορφωση και ικανοτητες..!Μοντερνα ειδωλολατρια αστερων του τ ι π ο τ α και του δ η θ ε ν !

Παρακαλούμε περιμένετε ...