Η Χριστίνα Πάζιου γυμνάζεται γυμνόστηθη και… ιδρώνουμε

Η Χριστίνα Πάζιου γυμνάζεται γυμνόστηθη και… ιδρώνουμε

Η σέξι γυμνάστρια σε μία ακόμα αποκαλυπτική ανάρτηση

Η Χριστίνα Πάζιου είναι μία από τις πιο σέξι γυμνάστριες στην Ελλάδα και το αποδεικνύει συχνά με αναρτήσεις της στο Instagram.

Αυτή τη φορά η γυμνάστρια ανέβασε μία φωτογραφίες της, στην οποία γυμνάζεται φορώντας μόνο ένα κολάν παντελόνι φόρμας και τίποτα άλλο, προκαλώντας ενθουσιασμό στους follower της.

Δείτε ακόμα: Η Μαρία Ντίνα μας εξιτάρει με το αγαλματένιο κορμί της

Η Χριστίνα ξέρει να προκαλεί το ενδιαφέρον, ιδιαιτέρως του ανδρικού κοινού, με προσωπικές της φωτογραφίες και πόζες που εξάπτουν τη φαντασία.

View this post on Instagram

Προς το τέλος θα μετανιώσεις γι'αυτά που δεν έζησες κι όχι γι' αυτά που δεν πόσταρες... Σ.Ξ ********************************* ********************************* Ένας αγώνας δρόμου στα Social Media για την πιο σούπερ φωτογραφία, το πιο ανατρεπτικό concept, το πιο τέλειο styling, κυνήγι για likes και views... Μεγάλη συζήτηση αλλά για ένα είμαι σίγουρη... ότι ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω γίνονται για επαγγελματικό σκοπό, είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να ΖΕΙΣ τις στιγμές που περνάνε (γιατί δεύτερη ζωή δεν έχει) από το να γίνεται μοναδικό μέλημα και εθισμός να δείξεις μια "τέλεια"-ίσως - "ψεύτικη" στιγμή/εικόνα στο INSTAGRAM σε followers που στο μέγιστο βαθμό σε ακολουθούν και σε παρακολουθούν απλά για να σε κρίνουν. #InstagramIsNotReality #InstagramIsNotRealLife #LIFEPHILOSOPHY

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Δείτε ακόμα: Η Θεσσαλονικιά Αθηνά Τασιούλα με το εντυπωσιακό στήθος

Παρακαλούμε περιμένετε ...