Η Χριστίνα Πάζιου «σερβίρει» πρωινό ολόγυμνη στην μπανιέρα

Η Χριστίνα Πάζιου «σερβίρει» πρωινό ολόγυμνη στην μπανιέρα

Η σέξι γυμνάστρια προκαλεί ξανά τον ανδρικό πληθυσμό

Η Χριστίνα Πάζιου είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της ως γυμνάστρια σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές και μία από τις πιο σέξι παρουσίες.

Εκτός όμως από την γυμναστική, η Χριστίνα αρέσκεται συχνά-πυκνά να προκαλεί το ανδρικό κοινό με σέξι φωτογραφίες της, είτε φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, είτα ακόμη ποζάροντας ολόγυμνη.

Δείτε ακόμα: Η Λάουρα Νάργες με σέξι μπικίνι ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η γυμνάστρια βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο και με σέξι διάθεση φωτογραφήθηκε με καυτά μπικίνι.

View this post on Instagram

Do you workout because FITNESS is your EVERYDAY LIFESTYLE ROUTINE or you just train to loose some weight before holiday? 🤷‍♀️ Όσο η γυμναστική & η υγιεινή διατροφή θα παραμένει στο μυαλό μας σαν ένας "δύσκολος" τρόπος να χάσουμε μερικά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά να ξαναγυρίσουμε στις παλιές "κακές" διατροφικές συνήθειες και στη σωματική αδράνεια τότε με μαθηματική ακρίβεια τα κιλά που χάσαμε επιστρέφουν δριμύτερα και κάθε φορά που θα επιλέγουμε αυτό το σύντομο λάθος τρόπο να τα χάσουμε, τόσο θα αυξάνονται και τα κιλά και η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και τόσο πιο δύσκολη θα είναι η απώλεια τους σε κάθε επόμενη προσπάθεια 👎🏻 Βρείτε έναν ειδικό BODY & MIND Trainer που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το σώμα σας και θα σας καθοδηγήσει πως να αλλάξετε τις κακές συνήθειες μιας ολόκληρης ζωής με τρόπο που θα λατρέψετε και θα επιθυμείτε εσείς ο ίδιος να τον ακολουθείτε γιατί θα νιώθετε, θα φαίνεστε και θα είστε πραγματικά καλύτερα από μέσα προς τα έξω!!! 💪🏼 CHANGE YOUR MINDSET!! CHANGE YOUR LIFESTYLE!! TRAIN YOUR MIND!! TRAIN YOUR BODY!! BE STRONG!! BE HEALTHY!! BE BEAUTIFUL!! BE FIT!! #BODYGOALS #BODYTRANSFORMATION #30DAYSBODYTRANSFORMATIONBYWEB #50DAYSBODYTRANSFORMATION #FitnessLife #Healthy Lifestyle

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Δείτε ακόμα: Η Άννα Αμανατίδου μαγνητίζει τους followers της με σέξι καλοκαιρινές πόζες

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...