Χριστίνα Μπόμπα: Είχα ευθύνη να δημοσιεύσω ότι προσβλήθηκα από κοροναϊό

Χριστίνα Μπόμπα: Είχα ευθύνη να δημοσιεύσω ότι προσβλήθηκα από κοροναϊό

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι προσβλήθηκε από τον κοροναϊό μετά από εξετάσεις που πραγματοποίησε.

Η Χριστίνα Μπόμπα, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 όπου αναφέρθηκε στο γιατί αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει αλλά και πώς βιώνει την κατάσταση της υγείας της:

«Έχω λίγους πόνους, έχω μια εξάντληση. Χθες είχα μόνο τα δέκατα και λίγο πονοκέφαλο. Σήμερα καταλαβαίνω ότι έχω γρίπη. Αισθάνομαι πως κουράζομαι. Όχι όμως κάτι που να με καταβάλλει» ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά το βίντεο που «ανέβασε» και στο οποίο είχε στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, η παρουσιάστρια είπε:

«Είναι λογικό όλοι να αντιδράμε. Η αλήθεια πως και εμείς μαθαίνουμε πώς πρέπει να αντιδρούμε απέναντι σε αυτή τη κατάσταση. Όταν ήρθε η διάγνωση, μας πήραν τηλέφωνο από το κέντρο στο οποίο εξεταστήκαμε, πριν μιλήσουμε με τον ΕΟΔΥ, μας είπαν ότι εγώ είμαι θετική και ο Σάκης αρνητικός. Είμαστε στο ίδιο σπίτι, εννοείται ότι τον είδα να του το πω. Του είπα τα αποτελέσματα, πήραμε τηλέφωνο τους δικούς μας. Αρχίσαμε να συζητάμε τι θα κάνουμε. Θεωρήσαμε ευθύνη μας να δημοσιεύσουμε αυτό το βίντεο και από εκεί και έπειτα έχει πάει ο κάθε ένας σε δωμάτιο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κοινοί χώροι στο σπίτι που περνάμε και οι δυο. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προφυλαχθεί ο Σάκης. Υπάρχει μια δυσκολία στο να προστατευτεί ο Σάκης 100%. Γι’αυτό το λόγο μένουμε και οι δυο σε καραντίνα και ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε λίγες μέρες.

Τους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τους ενημέρωσα τηλεφωνικά. Περισσότερο αισθάνθηκα την ανάγκη και την ευθύνη να το μοιραστώ και να πω ότι είναι κάτι που υπάρχει εκεί έξω και να πω ότι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα» και κατέληξε

«Δεν μιλάω επιστημονικά, λέω μόνο την εμπειρία μου και ότι μου λένε επίσημα οι γιατροί».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...