Ποια αθλήτρια δηλώνει ότι είναι χωρίς σχέση τρία χρόνια

Ποια αθλήτρια δηλώνει ότι είναι χωρίς σχέση τρία χρόνια

«Οι άνδρες πλέον δεν επιμένουν, εγώ είμαι δύσκολη» λέει η ίδια

Τρία χρόνια χωρίς σχέση είναι η Πηγή Δεβετζή και το εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η αθλήτρια τόνισε πως πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν, ενώ έκανε αναφορά και στον γάμο της, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μεγάλο λάθος». «Χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε, όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική. Και αν δεν κάτσω εγώ, θα πάει στην άλλη, στην άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος» ανέφερε η Πηγή Δεβετζή και πρόσθεσε: «Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις, που μου το έχει παίξει ψωνισμένος ο άλλος. Με ενοχλεί. Όποιος δεν κάνει, δρόμο».

Αναφερόμενη στο κεφάλαιο φλερτ, είπε: «Με φλερτάρουν φουλ, αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Λέω, θα τις προωθήσω αλλού. Block, delete».

Μιλώντας για τον γάμο της, η Πηγή Δεβετζή είπε: «Ο γάμος μου ήταν από τα πιο μεγάλα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Όταν κάποιος χωρίζει, σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Η επιλογή δεν ήταν καλή. Είχα πολύ δύσκολο διαζύγιο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...