Η Μέγκι Ντρίο σε «καραντίνα» λόγω κοροναϊού

Η Μέγκι Ντρίο σε «καραντίνα» λόγω κοροναϊού

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ο κοροναϊός δεν κάνει διακρίσεις και έφτασε «κοντά» και στην Μέγκι Ντρίο, καθώς το γνωστό μοντέλο έλαβε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και για το λόγο αυτό, μπήκε σε καραντίνα.

Η Μέγκι Ντρίο, μέλος του πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» του Open, τέθηκε προληπτικά σε καραντίνα ώστε να διαβεβαιωθεί πώς δεν υπάρχει κίνδυνος από τον ιό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε live με την Μέγκι Ντρίο η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.

Όμως, κατά τη σύνδεση τους προβλήθηκε ακόμα ένα θέμα. Όπως αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο, την Τετάρτη δέχθηκε τηλέφωνο από την παραγωγή του My Style Rocks ώστε να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

«Δέχτηκα χθες ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του My Style Rocks και μου πρότειναν να γίνω παίκτρια, ενώ ξέρουν ότι έχω συμβόλαιο με το Open… Δεν είναι καθόλου τιμητικό να γίνω παίκτρια του My Style Rocks, που για εμένα είναι δεύτερο σαν πρόγραμμα και δεν θα με βοηθούσε καν στην καριέρα μου. Δεν συγκρίνω καν το συμβόλαιο που έχω με το Open με το My Style Rocks. Δεν θα ζητούσα ποτέ από το Open να με αφήσει να πάω στο My Style Rocks. Και να μην υπήρχε το Ευτυχείτε! εγώ δεν πήγαινα σ’ αυτό το πρόγραμμα..» , είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...