Γιώργος Καραμίχος: Δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω αίμα, να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω

Γιώργος Καραμίχος: Δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω αίμα, να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω

Η αποκάλυψη του ηθοποιού που σάστισε τους πάντες

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε και μια… ωμή αποκάλυψη με την οποία σάστισε τους πάντες.

«Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας. Είχε ψύχωση με όλα, η μπριζόλα έπρεπε να είναι τέλεια, είχε μια αρτιότητα. Έμαθα αισθητική μέσα στο κρεοπωλείο. Αν η μπριζόλα ήταν πιο φαρδιά, όχι θα πάει για κιμά.

Ήταν πολύ προσεκτικός με όλα, το κοτόπουλο πρέπει να είναι της ημέρας, δεύτερη μέρα δεν το πουλάμε, το δίνουμε στους φτωχούς. Και γι’ αυτό και δεν έβγαλε λεφτά, ο μόνος κρεοπώλης που δεν έβγαλε λεφτά. Και εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου.

Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω αίμα, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...